Skriv ut sidanStart > Bildgalleri > 2016 - 2020
Start > Bildgalleri > 2016 - 2020

Bildgalleri 2016 - 2020

  • Här lägger vi in bilder från klubbens aktiviteter.
  • Klicka på överskriften/bilden vid aktiviteten för att komma vidare in i alla bilder.
  • Har du bilder som Du vill lägga ut här, kontakta Ordförande Gunilla eller Webmaster Ulla, kontaktuppgifter under "Kontakta oss".
  • Om någon förekommer på bild eller i text, men har avvikande åsikter om publiceringen, kontakta Ordförande Gunilla så borttages namn/bilder direkt.
 

Gotland 27-30 augusti 2020

Tidig torsdagmorgon i slutet av augusti startade resan mot Oskarshamn och Gotland. Många turer runt Lelleträffens vara eller icke vara pga rådande pandemi gjorde att det kändes extra roligt att få åka iväg. Lelle träffen blev inställd och vi fick annat och ”bättre” boende så att det skulle funka enligt alla restriktioner.
9 Qnypplor och 3 ”Ulla Bellor” anslöt till varandra längst E22 , ett snabbt fikastopp vid Tindered för att hinna till incheckningen.
Ca 3,5 timma hängde vi runt på båten innan vi till slut anlände Visby och Kneippbyn. Där vi installerade oss i lite blandade boenden, villavagnar och lägenheter. Allt med en vacker sjöutsikt.

Torsdagen avslutades på anläggningens restaurang där det spelades live musik och dansades en hel del. Pricken över i ”Brittas överrasknings tårta”, där hon glatt klappade i händerna och såg förtjust ut ända till hon insåg att det var hon som var kvällens drottning.

Fredagen bjöd på kanonväder, här delade vi upp oss och åkte både norr och söder. Roma, Fårö, Katthammarsvik, Blå lagunen, Hoburgen, Körsbärsträdgården, kyrkor och Biltema !!!! många ställen han vi med denna dag. Kvällen avslutades med en god skaldjursbuffé.

Lördag, nu bjöd vädret på oändligt mycket regn. Det blev en slappar dag där några hurtbullar vandrade till Visby andra använde sig av färdmedel med fyra hjul…….vad nu det heter.
Denna kväll blev det också hämtmat, pizza och sushi, inte illa det heller.
Denna gång åt vi i en av lägenheterna, fick då även se de konstigt sprayfärgade motorcyklarna vilket vi alla var överens om att vi inte förstod nöjet eller vitsen med. Men men alla är vi olika……en jäkla tur att det inte sprayades färg hej vilt.
Kvällen avslutades relativt tidigt, då båten hem avgick redan kl. 07.50.

Söndag, morgonsamling vid färjan ca kl. 07.00, vilket vi alla klarade av . I Oskarshamn splittrade vi oss i olika grupper och åkte sedan hemåt.
Stopp vid Tindered för en god lunch och sedan hem igen.

TACK alla för en fantastiskt rolig helg, det gör vi om eller hur ????
Vid pennan /Gunilla M


Torsdagsturen 2020-08-06

Vilken kväll vi fick 😍

9 glada Qnypplor möttes upp vid Norsholm.

Denna gång fick vi träffa Nina och Linda, våra nya kamrater/medlemmar, så himla kul att ni hakar på.

Snabbt drog vi iväg för att hinna med ”nitton” färjan från Stegeborg, vi passerade Mogata och utökar gänget med en 10:onde mc, det var Anitha som väntade vid kyrkan och hakade på.

Färjan invaderades av motorcyklar då ett glatt gäng ”sportisar” redan väntade men lät oss snällt fylla på deras grupp.

Efter färjan blev det kringliga, mysiga vägar fram till Skenäs, en kort väntan så var vi över sundet och äntligen FIKA.

På caféts veranda satt vi fint, mumsade, små pratade och sålde tygmärken/pins. Nu börjar det mörkna så swish iväg igen……

Vindstilla, fantastiska färger nästan lite magiskt kändes det längst Bråvikens kust.

Vid Konsumparkeringen i Åby, vinkade vi varandra Hej då och spred ut oss hemåt. Närmast denna gång fick Hanna, boende i Åby. Övriga brummade vidare mot Norrköping, Linköping, Söderköping, Ulrika, Mogata och Östra Ryd.

Lite mörkt han det bli innan ”moppen” parkerades.

Tack ”alla” för en fantastisk åktur

/ Gunilla M


Torsdagsturen till Billa Gård Country 2 juli 2020

Kvällens torsdagstur var bestämd till att gå till Billa Gård som ligger utanför Nykil i Linköping.
Några möttes upp vid macken i Norsholm, för att sedan komma och plocka upp oss andra som väntade vid Snoddas i Linköping.
Efter lite snack åkte vi vidare med Lena som "roadcaptain". Åkte småvägar för att "slippa" väg 34, det blev en sväng förbi Slaka kyrka, vidare mot Billa Gård där vi sedan intog en mycket god fikabuffé, med bröd, kanelbullar, olika sorters ostar och marmelad. Det här stället kommer vi säkert att återvända till. Vi åt, snackade och skrattade. Vi har himla kul tillsammans och allt tack vare vår hojåkning.
Sedan drog vi vidare på krokiga vägar ut mot Vikingstad och vidare till Snoddas, där vi sedan skildes åt till olika håll.
En härlig kväll med soligt väder och ett stort leende på läpparna.
Det är så härligt att umgås med alla Qnypplor!

Vi ses snart igen!
// Helene


Grännaberget 1 juli 2020


Vi velade länge, ska vi åka eller inte, under dagen hade det varit många regnskurar, men så till slut på em bestämde vi oss, vi drar iväg.
När jag rullade ut hojen från garaget i väntan på Helene så kom tom solen fram, yes tänkte jag, vi gjorde rätt beslut. Helene och jag tog små roliga vägar via Mantorp, Sya, Västra Harg ner till Boxholm där vi mötte upp Annica.
Nu tog vi vägen via Tranås också fina vägar väg 133 till Grännaberget. Där blev det fikapaus med super god räksmörgås, ett besök dit kan vi verkligen rekommendera.
Hemfärden tog vi turistvägen norrut över Ödeshög, Väderstad och Mjölby, gamla E4an. Lite fotosession vid Vättern där vi såg en magisk solnedgång. Härlig tur med endast en liten skur som vi kunde vänta ut vid en mack.

/ Helene L

 


Galtis 26-28 juni 2020

Då var det dax igen. 7 st Qnypplor åkte iväg till Galtholmen i Stockholms skärgård i 30 graders värme. Det gällde att stanna ofta och dricka vattten. Genom Stockholm i rusningstrafik gick det sakta och värmen öste över oss (+ 30,5). En hoj orkade inte med det plus att luften pyste ur framdäcket. Blev stopp i en av tunnlarna och bärgare kom. 

Väl framme i Löknäs parkerade vi hojarna och Gunnel transporterade oss skickligt ut till Galtis med sin båt. Två vändor blev det. En riktigt härlig slapparhelg blev det med massor av mat, dryck, bad, solande och lite spel och dobbel. Alla var på ett strålande humör och skratten ekade mellan öarna.

Ett stort tack till Gunnel som ordnade allt till det allra bästa för oss!

/Britta

 


Rundtur 2020-06-14

Två qnypplor på äventyr! 😀 äter lunch på Valö servering & festplats, Björkfors 

 

 


Klubbmöte 14 juni 2020 hos Annica

Karin Wall En härlig söndag helt enkelt, många trevliga o sköna vägar att åka på, överallt kändes det som fanns det vägar som ledde oss fram o visade oss den bästa sidan av Östgötaslätten o vårt vackra land
Tack Annica för matstället o Helene o Lena som guidade oss o ni andra som var med på mötet o turensmile

Gunilla Melin Tack för ett trevligt möte, lite extra till vår värdinna Annica Åkerström-Olofsson

Annica Åkerström-Olofsson Å där körde de åt varsitt håll....Qnypplorna ett trevligt K-möte

Lena Seitz Tack så mycket Annica för allt du hade fixat

Lena Hedemo Tack och bock för att du tog emot oss i din stora trädgård, och tackar för mat, fika med go kaka och rabarber som du skänkte 

Kristina Andersson Tack för några trevliga timmar tillsammans å' tack Annica!

Karin Wall Verkligen supertrevligt tack för rabarbern nu ska jag koka kräm

Helene Lauenstein Tack för ett bra och mysigt klubbmöte. Tack Annica för allt fix och rabarbernlaughing


Nationaldagsturen 6 juni 2020

Nationaldagsturen till enda och blev för min del 17 mil.
Vi pimpade våra hojar med varsin flagga dagen till ära och ser ni kartan, där vi var Motala var som en regnfri zon.cool

/Helene L

 

 

 

 

 

 

 


Häxrallyt 29-31 maj 2020 (Dalarna Runt)

Fem glada Qnypplor, Britta, Helena, Gunilla, Gunnel och Maria, möts upp för färd mot Borlänge med en förhoppning om fint väder och bra tur runt Siljan. ”Racer Karin” hänger på som sjätte Qnyppla men ansluter i Borlänge.

Stadigt och fint coachar som vanligt Britta oss längst vägen, korv i köping och en hel del kaffestopp förgyller färden.

Fredagkväll blir en ”pizzakväll” ( som vanligt ) här ska så få rutiner som möjligt brytas smile.  Det räcker med att det inte är Häxrally på riktigt.

Stugan i Tyllsnäs är ”vår”, vädret strålar så ett litet dopp i Dalälven hinns också med mellan vin sipparna som naturligtvis intas på verandan.

Lördagmorgon: träffar vi sedan våra guider, Karin, Yvonne och Eva ???. De tar oss på en fantastik runda mot Leksand, via Gagnef med sin flytbro, fikar i Tällberg där vi även hinner kika runt bland turistbodarna.
Nu går färden mot Rättvik, den långa ångbryggan och där intar vi vår lunch innan färd mot Bjurås och till slut Falu koppargruva. Kul att Tommy med flickvän anslöt under turen.
Nu har vi lite bråttom, hem till stugan för färd mot Tuna krogen………som vanligt. embarassed Extra trevligt att även taxi nummer 2 kom fram till slut !!!!

Söndagmorgon : frukost, städning och så mot Maxi för träff med Yvonne igen.
Nu till Sonja för ”vernissage”, fina konstverk i både lera och på tavla fick vi se och klämma på.

Dags att rulla hemåt, fika, hamburgare och glass i Hjortkvarn hann vi med innan vi glada och lite trötta splittrade hos för hemfärd åt respektive håll.

Stort tack till alla för en kanonhelg, lite extra till Britta för bokningar och bra ”tätkörning”.

/ Gunilla M


Styrelsemöte/MC-tur till Borensberg 17 maj 2020

 

Helene Lauenstein Tack styrelsen för en trevlig tur till vår möteslokal i Borensberg! Toppen var ju att vi slapp regn. Visst är det fint med gult och blått ihop?! laughing

Annica Åkerström-Olofsson Swedish bike....laughing

Gunilla Melin Tack själv, bra tur och möte laughing

 

 

 


Torsdagskörningen 2020-05-07

Vårens första torsdagstur samlade 8 glada Qnypplor. Vi träffades vid macken i Norsholm och började resan över den nya bron mot Grensholm. Därefter över skogen och ner mot Vånga och in mot Tolskepp. Efter en stund tappade vi halva gänget och fick vända tillbaka för att se vad som hade hänt. Stackars Maria hade fått punktering på bakdäcket. Var bara att ringa till assistans och vänta på bärgare. Men som en riktig Qnyppla så hade vi kaffe med oss och kunde njuta av det i vårsolen. Resan gick sen vidare mot Finspång. Där beslutade vi att åka mot Norsholm och vidare hemåt då klockan blivit bortåt nio och det började bli lite kallt.

Tack alla glada och pigga tjejer för en jättekul åktur och Helen som fick inviga sin blåa fina nyinköpta hoj. Ses snart igen!

/Britta


Avrostning 2020-04-26

Dags igen för årets avrostning. Fint väder med häftiga moln på himlen och klar sol. 9 Qnypplor mötte upp vid den mäktiga grinden vid Bråvalla. Vi blev insläppta och kunde börja dagen med det medhavda kaffet. Vår instruktör Lena Hedemo informerade oss om vad vi skulle göra under dagen. Det blev träning på lågfartsbanan mellan en massa konor, köra ”åttor”, köra med lite högre fart och väja för hinder samt avslutning med bromsträning i olika farter. Efter den andra fikastunden fick vi lära oss en del om däcken. När dom var tillverkade och åt vilket håll pilen skulle visa. Köp aldrig däck på rea! Vi kollade lite på oljor och hur man byter bromsolja med mera.
Det var ett positivt och glatt gäng som träffades. Efteråt åkte dom som ville på en liten tur till Risinge kyrka och över till Mogård. Därefter fortsatte resan till kapten Billes i Norsholm där det blev mer fika.
Tack till Lena Hedemo för många bra kunskaper och till Helens för körkort för lån av banan!

/Britta

 


Klubbmöte i Norsholm 18 april 2020

 

Klubbmöte i solen

/Maria Dahlin

 


dsc_3227_inpixio.jpg

Årsmötet 9 februari 2020 i Norrköping

Årsmötet på Black Lion i Norrköping samlades 14 glada Qnypplor samt en trevlig och duktig representant från SMC Östergötland,
Bengt Dahl. Bengt höll i ordförande klubban och vår duktiga sekreterare Gunilla, skrev som vanligt ihop ett bra protokoll.
Gunnel Törnstrand fick vandringspriset ”Årets Qnyppla” och Annica Åkerström/Olofsson knep nu hem ”årets Långmilare” ”för alltid”.
Vi tackar Kajsa Lannerdahl för åren som kassör och hälsar nya förmågor välkomna i styrelsen och valberedningen.

Kul att denna dag också få träffa och hälsa vår nya medlem Dahlia välkommen i Qnyppling. 
God mat, planering av kommande turer samt vanligt ”tjatter” avslutade en trevlig eftermiddag. Nu laddar vi för nästa klubbmöte och ett roligt mc år 2020 med många spännande äventyr.


vin2020_inpixio.jpgVinprovning hos Helene Lauenstein 2019

7 st Qnypplor fick lära sig nästan allt om viner hos Helene. 

4 st viner kom från den "gamla världen" (Europa) och 2 viner kom från "nya världen"= USA och Chile. 

3 av vinerna var fruktiga & smakrika och dom andra kryddiga & mustiga.

Inte lätt att hålla ordning på alla. Vi luktade och smakade och antecknade allt vi kunde.

Därefter åt vi av all den goda mat som vi hade med oss och drack lite till. Vi som sov kvar fick en god och näringsrik frukost inne hos Helene. Ett stort tack till Helene som delade med sig av sina kunskaper om viner!

                                 


cimg3565_inpixio.jpg

Julfest i Linköping 23 november 2019

 

 

 

 

 


dsc00482_inpixio.jpgSpa kväll hos Britta 25 oktober 2019

Sju Qnypplor kom och var badsugna denna fredagskväll. Massor av god mat och dryck fanns under kvällen.

Ulla Qnyppling fick arbeta som servitris och servade oss hela tiden.

Runt 3 timmar i badet blev det.

Tack till alla som kom och bidrog till en jättetrevlig bad fest.

 

 

 


69152_o_inpixio.jpgMysig brunch 13 oktober 2019 på IKEA

Runt 12-14 Qnypplor kom hungriga till IKEA:s brunch. Under brunchen diskuterades vilka bilder vi skulle ha med i årets kalender och vilken text som skulle in under bilderna i fotogalleriet på hemsidan. Mycket prat och skratt blev det också. En mycket trevlig förmiddag.

 


omberg1.jpgVandring på Omberg 2019

Tack för en lite ”annorlunda” mc tur med bra guidning av Gunilla Eriksson.

Det gör vi igen!

 

 

 

 

 


65564753_2207600316124099_6772367778805448704_n_inpixio.jpgKvällsrunda 24 juni 2019

Hos Sissi Stahli i Björsäter

Fantastiska konstverk

Tack Maria Dahlin, och ni andra med förstås, för en kul kvällsrunda med god fika hos ”konstnären i Björsäter”.

Dit kan vi åka fler gånger.

 

 

 


60580433_2183189768565154_352046116927176704_n_inpixio.jpg

Avrostning / Klubbmöte 2019

En liten skara Q som vägleddes av Lena Hedemo. Skönt väder och kanoonbra träning.

Ett härligt gäng med go, NU är vi laddade inför säsongen.

 

 

 

 


61601663_2191328791084585_3016548994487681024_n_inpixio.jpg

Norrtälje 2019

En lite skara Qvinnor, dvs, Gunilla Melin, Gunnel och Åsa träffades i Norrtälje Bike Show.

 

 

 

 

 

 

 


Polenresan 2019

 

20/9 - 29/9

Gedansk - Warzawa - Krakov - Zakupane.

 

 

 

 


Brunch på Ikea 2019

 

 


img_20190525_161019_inpixio.jpg

Häxrallyt 2019

10 st tjejer blev vi i år som körde till Borlänge och Häxrallyt.

Från Köping till Borlänge körde vi i hällande regn och detsamma på hemvägen. Men inga sura miner för det.

Gunilla Melin fixade tävlingen med bravur och blev årets häxa.

Vi andra blev inte heller utan priser. Östergötland levererade!

Som vanligt bodde vi i eget hus på Tyllsnäs udde och där var det livat och glatt på kvällarna.

Vi återkommer naturligtvis nästa år då det även är 20 års jubileum hos Häxorna i Borlänge.

Tack för en jättetrevlig helg!

 


Avrostningen 2019-05-05

Lite kyligt och blåsigt på morgonen, men allt eftersom vi övade så kom värmen.

Mycket krypkörning med konor som kändes allt för nära.

Smidigare var fortkörningsbanan med undan-manöver.

Efter fika pausen körde vi bromsövningar i 50 och 70 km. Jättekul och nyttigt.

Vi avslutade med att köra i grupp där vi turades om att vara ledare och gjorde inbromsningar för att se om vi hade rätt avstånd till varandra.

Ett stort tack till vår instruktör Lena Hedemo som gav konstruktiv kritik och blev jätteglad när vi gjorde som vi skulle.

Tack till Helen för körkort som lånade ut banan och Gunilla Melin som ställde ut konor och fixade allt åt oss.

 

 

 


Spa kväll hos Britta i mars 2019

 

 

 

 

 


gokart2018.jpgGo Kart 2018

 

Några Qnypplor var och körde gokart i Hackefors i Linköping.

Full rulle och hornen växte.

Det var hårt och tufft motstånd men Helene L var svår att slå!!

 

 

 


rugguggla.jpgJennys Ruggugglor 2018

Ett oändligt stort tack till Lena, Britta, Gunilla, Kristina, Ann-Christin som bjöd på en fantastisk överraskning med såå mycket värme.

Jenny påbörjade en tavla som Q gav mig som en uppmuntran efter en tuff tid jag genomgått.

Tavlan med ugglorna hänger i hallen och påminner mig dagligen om dagen!

/Gunnel T

 

 

 

 


julfest2018_inpixio.jpgJulfesten 2018

 

Black Lion i Norrköping.

Julklappsbyte och god mat i trevligt sällskap.

 

 

 


nacken-i-hackas2018.jpgNäcken i Hackås 2018

 

 

 

 

 

 

 

 


galtis_018.jpgGaltis i Stockholms skärgård 2018

Helgen den 30 juni tom söndag 1 juli var den efterlängtade turen till Gunnels "Galtis"

Då var det äntligen dags att få se Gunnels paradis – ”Galtis i Stockholms skärgård.

Fyra st. Qnypplor mötte upp vid OK-Q8 vid Stockholms rondellen. Anki, Gunilla M, Gunilla E och Karin W. Anki fick äran att visa vägen och drog iväg och vi andra följde efter.

Färden gick via gamla E:4 an till via Stafsjö - Nyköping där Kajsa mötte upp och efter en kort paus så tog hon täten och genom ett vackert landskap tog vi oss till Skanssundet och dess färja.

Kaffe måste man ju ha och lite i magen så det blev ett stopp på Emtaholms kafeteria. Räkmackorna gick inte av för hackor där må jag säga J. Ett ställe dit jag kan åka igen dels för dess goda smörgåsar men också för vägen dit var vacker och rolig.
Färden fortsatte och nu tog värdinnan för hela helgen kommandot och visade vägen till Stockholm via Värsta, Tullinge, Huddinge, Stuvsta mm.

Ett stopp efter tunnlarna blev det och fika och där slöt Helene och Lena upp med bil vid Grisslingebadet.
Sedan fortsatte vi vidare till Värmdö, Gustavsberg, Djuröbron och framme vid Löknäs Udds varv så vi parkerade våra hojar. Sista biten måste tas med båt.

Skeppare Gunnel styr med säker hand sin båt och dess passagerare till Galtis.

Väl framme på Gunnels paradis på en udde och sen att få se dess helt makalösa utsikt över skärgården var en fröjd för ögat. Dasset bör få pris för bästa utsikten. Trevligt umgänge och grillad mat med gott dricka så blev det självklart en lyckad kväll. Fräcka historier och många skratt blev det.

Havsluften gör att man sover gott och att vakna till fåglarnas morgonkvitter gör ju inte saken sämre. Frukost ute i det fria med en härlig sol och ett morgondopp blev det för några av oss.

Sedan var det tråkigt nog dags för hemfärd och denna helg var kort sagt – helt underbar.

Tack Gunnel J för att vi fick komma och ta del av ditt skärgårdsställe J

Kanske det kan bli en tradition.


1797.jpgHäxrallyt i Borlänge 2018

 

 

 

 

 

 


dsc_1746.jpgTur till Väderstad Centralkrog 11 Maj 2018

Dagens tur med Qnyppling mc gick till Centralkrogen i Väderstad. Vi var fyra Qnypplor, Gunilla M, Anki, Gunnel och Britta, som startade i Norrköping och sen vidare till Snoddas i Linköping där Lena Hedemo och Helene Lauenstein dök upp.

Efter en kopp kaffe på macken åkte vi vidare mot Väderstad. Lena som är vår ”stigfinnare” fick ta täten. Massor av roliga småvägar blev det och att redogöra för var vi har åkt är omöjligt.

I Väderstad dök Annica upp och precis kl.12.00 öppnade krogen. Vi var först!

Efter en underbar måltid, där alla blev tvärmätta, gick resan vidare till Svanshals och kyrktornet. Ett torn med en svan högst upp.

Vi åkte sen vidare till Vadstena och Fornåsa. Vid Bergs slussar skildes vi åt och Norrköpingsfolket åkte hemåt över Vånga. En jätterolig och härlig dag!

/Britta


1-maj-2018.jpg1 maj körningen i Norrköping 2018

Samling hos Britta och Christer alias ”Ulla” i Lagerlunda lite före 11.00 med lite försnack.

Med flaggan i topp tog Britta täten och tät bakom henne drog vi iväg till samlingsplatsen Bilprovningen Herstaberg.
6 snygga qnypplor var på plats, Britta, Ann-Kristin, Gunnel, Gunilla, Lena och Karin. Sen var det ju ett antal andra hojåkare där förstås!

Ledet fylldes på med alltfler hojar och Ann-Kristin bjöd oss på kaffe med vi väntade. Tack för det. Mycket snack när man väntade på att det skulle bli dags.

Kl. 13.00 drog vi iväg i en lång karavan med blänkande hojar och brummande ljud in mot stan. Häftig känsla! Slutmålet på denna tur var Himmelstalund.
Man blir hungrig så det fick bli mat på Cromwell efter kortegen. Där mötte fler hojåkare upp. God mat och trevlig pratstund med många skratt.

Kaffe på maten fick det bli på Ninas kafé i Svärtinge dit kosan styrdes efter maten. Vi var inte ensamma om den tanken. Veteranbilar och andra mc fantaster var där och fikade. Turen hem gick över Kvillinge slätten och sen skildes vi åt inne i stan.
En fin dag helt enkelt och vädret var med oss hela dagen - I:a Maj 2018.

Tack för mig / Karin Wall


dsc_1647.jpgQnypplings Mc 21 årsdag firades 2018-04-27

10 st Qnypplor samlades på lördagsförmiddagen för att avrosta på Bråvalla Halkbana. Bra, roliga och nyttiga övningar hittade våra ledare Annica, Stefan och Tobbe på som vanligt. Kul Ann att du haka på och dessutom blev medlem…igen

Där efter mot Norsholm och den vedeldade bastuflotten som bjöd 7 st ”kylslagna Qnypplor” på skön värme och Göta Kanal som stod för det svalkande badvatten.

Kapten Billes fylldes sakta men säkert upp med hela 23 st nya och gamla Qnypplor, första samlingen i vandrarhemmets kök där det bjöds på välkomst drink, kära återseenden och glada minnen.

Vid kl. 19.00 satt vi oss till bords i restaurangen för att inmundiga den förbeställda trerättermiddagen som smakade kalasbra. Under middagen roade vi oss med Helene:s filuriga Musik Quiz. Vinnande laget tog stolt emot sina chokladpriser.
En del fortsatte mingla fram till midnatt , 7 ”partyprissar” sov över på vandrarhemmets sköna sängar och åt frukost innan avslut söndag förmiddag.

En lyckad och festlig dag kan vi nog enas om att vi hade, skurken i köket var det enda som drog ner stämningen en stund men honom ger vi inte mer energi.

Tack till alla som var med och firade: Irene, Gittan, Helena, Gunilla B, Ewa, Annica, Anna ,Britta, LenaS, Gunilla E, Helene, Ann, Lena H, Anitha, Kajsa, Helen T, Anki ,Mia ,Jeanette, Karin, Maria och Carina.

Extra tack till Annica, Tobbe och Stefan för bra avrostning. ”Helens för körkort” för lånet av banan. Kapten Billes för bra mat och Helene Lauenstein för Music Quiz samt en kanonbra insatts som kvällens toastmaster.

Vid pennan /Gunilla M


Årsmöte 2016

 

 

 

 

 


 

smclogga.jpg

fblogo200x200.jpg

Copyright © 2008-2025 - Qnyppling MC - Östergötlands Qvinnliga MC-klubb

WDS CMS admin »

webdesign by Webdesignskolan